AQwaVit Industrial Home Cleanse Zuivert uw woning energetisch voor optimaal welzijn

AQwaVit® Industrial Home Cleanse

Zuiver je woning voor optimaal welzijn

Is het je al opgevallen dat je je op sommige plekken ongemakkelijk voelt? Misschien voel je je zelfs niet thuis in je eigen woning of ervaar je er veel onrust en disharmonie. Veel huizen en werkomgevingen zijn energetisch zwaar belast. Dit kan voor de bewoners of gebruikers leiden tot angsten, nachtmerries, slaapstoornissen, psychische en andere gezondheidsproblemen.

We kennen allemaal winkelpanden waarin de ene zaak de andere opvolgt en geen enkele goed draait, hoewel de uitbaters er alles aan doen om het tot een succes te maken. Meestal zijn deze plaatsen energetisch belast. Hierdoor voelen potentiële klanten onbewust de disharmonie en komen ze er niet binnen.

Voelt je woning of werkplaats niet harmonieus aan, is er veel ziekte en ongenoegen tussen de bewoners of werknemers, of veel personeelsverloop? Grote kans dat er in en rond het gebouw een sterke energetische disharmonie is.

Kwantumfysica

De kwantumfysica leert ons dat materie enkel is opgebouwd uit energie en informatie. Als deze energieën of informatie disharmonisch zijn, uit dit zich in disharmonische situaties en omstandigheden. Heel dikwijls voelen we dit onbewust, maar kunnen we niet expliciet verwoorden wat er precies aan de hand is.

Om ons goed te voelen en succesvol te zijn is het van groot belang dat de plaats waar we wonen en werken ons diepgaand ondersteunt. Na jaren van onderzoek en testen hebben we daarom de gepatenteerde AQwaVit® Industrial Home Cleanse-unit ontwikkeld. Dit toestel wordt voor de duur van de Home Cleanse-cyclus (zes weken) verhuurd.

Hoe gebruiken?

De AQwaVit® Industrial Home Cleanse-unit is een toestel dat werkt volgens de principes van de kwantumfysica, in combinatie met zeer specifieke computerprogramma’s die zijn afgestemd op de te harmoniseren ruimte. Hierdoor worden op korte tijd alle mogelijke belastende energieën intensief getransformeerd tot harmonische en ondersteunende energieën.

Het toestel is heel eenvoudig in gebruik: je zet het ergens in je woning of zaak, steekt de stekker in een stopcontact en het toestel begint met de Home Cleanse-cyclus. Tijdens deze cyclus, die uit een aantal grote blokken bestaat, worden zeer veel verschillende programma’s voor de energetische zuivering van de ruimte na elkaar gedraaid.

Tijdens de hele Home Cleanse-cyclus en nadien moet er een AQwaVit® Water Vitaliser op de waterleiding geplaatst zijn, zodat alles blijvend energetisch gereinigd wordt, ook als er in de toekomst nog belastende energieën zouden verschijnen. Deze worden dan ook getransformeerd.

Gepersonaliseerde oplossing

De AQwaVit Industrial-toestellen maken via het gsm-netwerk contact met onze servers en worden van daaruit gestuurd. Ze voeren ook kwantumfysische metingen van de omgeving uit. Deze metingen gaan naar de server en op basis daarvan wordt er een uniek programma gecreëerd, speciaal voor de omgeving en de energieën die er op dat moment aanwezig zijn. Op deze wijze werken we uiterst gepersonaliseerd.

Blijvend resultaat

Na de Home Cleanse-cyclus zijn alle belastende energieën in de ruimte – zowel van geopathische (wateraders, aardstralen …) als van metafysische aard – getransformeerd. Alle energetische belastingen, hoe zwaar ook, zijn omgevormd tot ondersteunende energieën. Je voelt de rust, vrede en harmonie in de gezuiverde ruimte.

De AQwaVit® Water Vitaliser, die na het beëindigen van de Home Cleanse-cyclus op de waterleiding blijft staan, zorgt ervoor dat de omgeving opgeruimd blijft zolang het toestel actief is.

Praktische informatie

Het toestel wordt je na betaling via bpost opgestuurd. Direct na het beëindigen van de cyclus dien je het in dezelfde verpakking met het bijgeleverde etiket terug te sturen.

De installatie is heel eenvoudig: je steekt de voedingskabel van de AQwaVit® Industrial Home Cleanse-unit in het stopcontact en het toestel begint te werken. Meer uitleg vind je in de meegeleverde handleiding.

De AQwaVit® Water Vitaliser wordt afzonderlijk aangeschaft en blijft na aankoop in je bezit.

Oplossingen op maat voor professioneel gebruik

De hier beschreven Home Cleanse-cyclus is bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Voor professionele toepassingen, bijvoorbeeld in kantoren, winkels, restaurants, hotels … werken we oplossingen op maat uit met de AQwaVit® Industrial. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op via info@aqwavit.com of +32(0)50 69 02 45.