FAQ – Veelgestelde vragen over de AQwaVit® Water Vitaliser

De AQwaVit® Water Vitaliser is een toestel dat water vitaliseert en er informatie aan toevoegt die het zelfhelend vermogen stimuleert. Het gevitaliseerde water wordt zachter en gezonder en heeft een betere smaak. Het toestel is geschikt voor alle soorten water (stads-, put- en regenwater) en alle types leidingen. U kan het heel eenvoudig zelf plaatsen en er komen geen onderhoudskosten aan te pas.

AQwaVit Water Vitaliser onderdelen horizontaal

Het toestel creëert een laagfrequent elektromagnetisch signaal dat door inductie wordt omgezet tot een elektromagnetisch veld. Door dit veld herstructureren de watermoleculen zich. Oude energetische informatie die het water met zich meedraagt, lost zich op. Daardoor verandert ook de smaak van het water.

Elke AQwaVit® Water Vitaliser is uitgerust met een groen ledlampje. Als het lampje continu brandt, werkt uw toestel. Daarnaast proeft u duidelijk het verschil met onbehandeld water. Zelfs tijdens het douchen zal u de werking van uw toestel merken doordat het water zachter aanvoelt.

AQwaVit Water Vitaliser detail aansluitingen en led lampje

AQwaVit Water Vitaliser behandelt het ganse huisJa, doordat u de AQwaVit® Water Vitaliser op de hoofdwaterleiding installeert, is al het water in uw woning behandeld. U zal het verschil merken in de keuken en de badkamer. Uw water wordt beduidend zachter en beter van smaak en u ervaart meer rust in uw woning.

Bij aankoop van een AQwaVit® Water Vitaliser krijgt u twee jaar garantie.

Nee, u hoeft geen filters te vervangen of het toestel te reinigen. Gewoon af en toe controleren of het groene lampje nog wel continu brandt.

Boviswaarde AQwaVit Water VitaliserVitaal water geeft uw lichaam energie door de hoge Boviswaarde. Deze waarde drukt het trillingsniveau van onder meer voeding uit. Als voeding een waarde van meer dan 6500 Bovis heeft, kunnen we er energie uit putten. Ligt deze waarde lager, dan kost het energie om de voeding op te nemen. De AQwaVit® Water Vitaliser zorgt ervoor dat de Boviswaarde van uw kraantjeswater omhoog gaat. De resultaten zijn zelfs spectaculair. Gewoon leidingwater heeft een Boviswaarde van 1000 à 3000, met de AQwaVit® Water Vitaliser stijgt die van het water en de hele leefomgeving tot meerdere miljoenen. Een spectaculaire boost dus.

AQwaVit Water Vitaliser glas water vullenMet de AQwaVit® Water Vitaliser krijgt uw kraantjeswater een veel hogere Boviswaarde dan water dat u in flessen koopt. Het is makkelijker voor uw lichaam om vitaal water op te nemen dan niet-vitaal water. Bovendien is het ook veel ecologischer om kraantjeswater te drinken dan steeds plastic flessen te kopen. Daardoor is het op termijn ook veel goedkoper, want de aankoopprijs van water uit plastic flessen ligt veel hoger dan die van leidingwater.

De kwaliteit van het kraantjeswater in België is voldoende hoog. Overal hebben we toegang tot drinkbaar water. Bovendien is water pas ‘zuiver’ als het geen extra stoffen meer bevat. Dat is dus gedestilleerd water, maar daar kunnen mensen niet van leven omdat het te weinig mineralen bevat en zeer corrosief (bijtend) is. Kraantjeswater bevat voldoende mineralen. De watermaatschappijen verzekeren ons dat de kwaliteit ervan gelijkwaardig is aan die van flessenwater.

Klassieke waterontkalkingssystemen nemen vaak ook de goede mineralen uit het water weg en voegen zout toe, waardoor het minder geschikt is om te drinken. De AQwaVit® Water Vitaliser verhoogt de levendigheid of de vitaliteit van het water. U kunt uw AQwaVit® Water Vitaliser het best na de waterontkalker plaatsen.

Met een AQwaVit® Water Vitaliser hebt u bovendien veel minder nood aan een ontkalker, omdat er 75% minder kalk neerslaat (zie Tests) en de beperkte hoeveelheid die neerslaat, veel makkelijker te verwijderen is.

Als u zowel regen- (of put-) als stadswater gebruikt, plaats dan het toestel op de meest gebruikte waterleiding of op de waterleiding die gebruikt wordt om te koken, te baden en te douchen. Hebt u vragen over de correcte plaatsing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

AQwaVit Water Vitaliser inductie eenheid antenneDe AQwaVit® Water Vitaliser is zeer gemakkelijk te verplaatsen. U trekt de voeding uit het stopcontact en verwijdert de twee tiewraps (spanbanden) waarmee de inductie-eenheid op de leiding geplaatst is. Zo kan u het toestel naar een andere woning of vakantieverblijf meenemen. Nieuwe spanbanden vindt u in de doe-het-zelfzaak.

Penta Power Home tag tegen stralingBeide producten zijn complementair en versterken elkaar.

De AQwaVit® Water Vitaliser verwijdert oude energetische afdrukken uit het water en vitaliseert het. Dit gevitaliseerde water bevordert gezondheid, rust en harmonie en heeft een vitaliserend effect op uw hele leefomgeving. Daardoor bent u beter bestand tegen verschillende bronnen van stress, zoals e-smog en geopatische belasting.

De Penta Power Tags transformeren de mogelijke schadelijke effecten van verschillende soorten straling (e-smog).

De AQwaVit® Industrial Home Cleanse voert een diepgaande extra zuivering van uw woning uit en transformeert diverse mogelijke belastingen, zowel van geopathische (wateraders, aardstralen …) als van metafysische aard. Het niveau van die zuivering blijft achteraf behouden in uw woning doordat de AQwaVit® Water Vitaliser op uw waterleiding blijft staan en verder actief blijft.

De AQwaVit® Industrial Home Cleanse is een programma van 6 weken. Om dit te laten draaien hebt u een AQwaVit® Water Vitaliser nodig die op de waterleiding in uw woning is geplaatst (dit is een toestel dat u aankoopt en dat in uw bezit blijft), en de AQwaVit® Industrial Home Cleanse-unit. Dit laatste is een toestel dat u huurt voor de duur van de Home Cleanse-cyclus. Na afloop wordt het automatisch gedeactiveerd en stuurt u het terug naar AQwaTech.

Ja, u kunt eerst de AQwaVit® Water Vitaliser aankopen en pas later de Home Cleanse-unit huren. Houd er wel rekening mee dat er door de grote vraag een zekere wachttijd kan zijn. Wanneer u ons contacteert om de AQwaVit®Industrial Home Cleanse-unit te bestellen laten wij u concreet weten hoelang de eventuele wachttijd is.